Solopgang fra Indian Nose, La Laguna

Image
Vækkeuret ringer 03.30. Søvnen bliver stille rullet ud af øjnene. Dagens udfordring står på at tage til Indian Nose en halv times kørsel fra San Pedro La Laguna, for at se solen stå op over La Laguna.
Vi er 6 personer som alle kommer gabende ud af vores værelser, for at følges op til mødesteddet med bussen. Jeg er støt ind i en amerikaner og en englænder på mit hostel i Antigua, som jeg er fulgtes med herop til San Pedro. I bussen mødte vi to piger, den ene fra England og den anden fra USA, mens Ro ved ankomsten til San Pedro møder Ed fra England, som han har mødt tidligere.
Der er ikke så maget som en visken i Shuttle bussen,  da den sætter kursen mod mødestedet med morgens guider.
Famlen i mørket
Med et er alt mørkt omkring os da opstigningen til Indian Nose påbegyndes, guiderne har en lygte med, men ellers er der ikke meget mere lys end den, så skrittene bliver af de fleste taget maget forsigtigt op til udsigtspunktet.
Da vi når toppen efter blot knap 30 minuters vandring kan udsigtens nydes. Det er dog et overskyet landskab, som møder os, så toppene af vulkanoerne ikke er til at se. Et skuffende øjeblik, da solopgangen dagen før havde været rigtig flot. Men efter lidt tid, skyder solens stråler sig alligevel igennem skyerne.
Image
Image

Leave a comment